top of page

Group

Public·12 members

KEPA - Drumul ContinuaCercetările asupra peșterii au început în 1993 când un grup de speologi slovaci a descoperit-o în drumul lor spre Macedonia. Localnicii, însă, știau de existența acesteia cu mult timp înainte de venirea acestora. S-a stabilit că galeriile peșterii au un profil oval și particularitățile unui canion subteran continuu cu pereți înalți. Cele mai înalte nivele nu au sedimente, pe când cele inferioare conțin pietre mari circulare. Până în prezent au fost explorate cinci nivele. Primul se află la aceeași altitudine cu râul, cu alte cuvinte cu 66 m mai jos decât intrarea în peșteră. Sedimente de diferite culori au fost descoperite la acest nivel.
KEPA - Drumul ContinuaOscar ne vorbeste despre dramele si problemele pe care le intampina un tanar artist in drumul sau spre succes, Deliric reaminteste faptul ca in industria muzicala e plin de visatori. Capcanele si tentatiile sunt la tot pasul iar artistii sunt greu de inteles atat de public cat si de oamenii din jurul lor. O relatie solida este greu de construit, e nevoie de multa incredere mai ales daca luam in considerare ca pentru a ajunge la succes e nevoie de multe compromisuri si nopti nedormite. Cei care vor sa exceleze in industria asta trebuie sa fie intr-o continua evolutie si o continua fuga. Concertele prin tara si lipsa somnului fac parte din rutina unui cantaret de succes.


Fiul fostului internaţional Pompiliu Stoica are un start de sezon fantastic, reuşit să marcheze de 5 ori în 10 apariţii şi este unul din oamenii de bază ai lui Florin Bratu la naţionala U-21, în drumul către Campionatul European din 2023. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page